Training & Team Building
De ce Training?
      Întrebat fiind dacă ar putea să înceapă totul de la zero, Henry Ford ar fi declarat, la un moment dat, că ar putea reconstrui totul fără fabrici, tehnologii sau utilaje, dar cu o singură condiţie - să aibă alături oamenii alături de care a clădit afacerea. Oamenii educaţi, instruiţi şi motivaţi, am adăuga noi.
      În continuare, întrucât se pare că am făcut o mică obsesie pentru cifra 10, vă prezentăm primele zece motive care ne-au trecut prin minte şi pe care le considerăm determinante într-o pledoarie pentru Training. Ordinea în care le-am scris nu are importanţă, lista nu este cu siguranţă completă, dar credem că am reuşit să punctăm beneficiile semnificative aduse companiei de către oamenii instruiţi.
Productivitate
1
       
Eficienţă
2

Cultură de organizaţie
3
      Cultura de organizaţie reprezintă un ansamblu de valori, credinţe, aspiraţii, aşteptări şi comportamente conturate în decursul vremii într-o organizaţie.
        Indubitabil, sesiunile de Team Building atent organizate ajută la promovarea şi propagarea acestui ansamblu de valori, făcând ca acestea să fie bine înţelese şi însuşite de către angajaţi.
Imagine
4

Clienţi
5

Inovaţie
6

Retenţie personal
7

Etică şi morală
8

Adaptare la schimbare
9

10
Motivare
© Copyright 2019 Team Zone - All Rights Reserved
          Nu în cele din urmă, în orice domeniu de activitate este nevoie de angajaţi motivaţi care să promoveze compania şi brand-urile acesteia.
       Sesiunile de Team Buidling şi cursurile la care angajaţii participă duc la creşterea nivelului de profesional, la plasarea pe un traseu de carieră ascendent şi ca urmare la creşterea gradului de motivare şi retenţie.