Training & Team Building
Team Building pentru copii
    În urmă cu ceva vreme existau "curtea şcolii", "faţa blocului" şi "maidanul" - spaţii cu un rol semnificativ în formarea copiilor. Anii au trecut şi acestora le-au luat locul telefonul, tableta, calculatorul şi televizorul. Orele petrecute de copii afară cu prietenii au fost înlocuite de ceasuri de singurătate risipite în mediul virtual. Este realitatea timpurilor pe care le trăim...
    Activităţile pe care vi le propunem - Team Building pentru cei mici - au menirea să-i înveţe pe copii să lucreze în echipă, să comunice cu cei din jur punând accent pe ascultare, să ia decizii şi să îşi asume responsabilitatea alegerilor făcute, să ştie să câştige cu respect faţă de adversarul învins şi să înveţe din situaţiile în care au pierdut, să ştie cum să se impună ca lideri ai grupului dar şi să fie capabili să îşi asume rolul de simpli membri.

     Programele creionate sunt potrivite pentru "Şcoala Altfel", pentru diferite evenimente şcolare, pentru zile de naştere, pentru petreceri private sau dacă pur şi simplu doriţi să faceţi copiilor un cadou inedit şi educativ.  Am dezvoltat module speciale, potrivite vârstei şi aptitudinilor lor, cu activităţi având durate cuprinse între o jumătate de oră şi 2-3 ore. Dintre acestea:
Treasure Hunt
Exterior
Interior
      Considerăm că sunt potrivite grupuri de 20-60 de elevi de vârste apropiate, mai mari de 11-12 ani, grupaţi în echipe de 8-10 copii, care vor învăţa ce înseamnă competiţia, regulile şi fair-play-ul. 
       Nu vor lipsi festivitatea de premiere, premiile, diplomele şi - nu râdeţi - debrief-ul. Cu toate că sunt micuţi, credeţi-ne că discuţiile de la încheierea exerciţiilor sunt mature, serioase şi cu multă substanţă.
     Siguranţa este un aspect foarte important, motiv pentru care fiecare echipă va fi însoţită de un facilitator care îi va ghida pe micuţi printre provocările propuse.  
     Pentru a vă da o imagine completă mai adăugăm că pe parcursul întregii poveşti facem poze şi filmăm, punându-vă apoi la dispoziţie un DVD cu poze, filme, echipe, descrieri exerciţii şi un site cu întregul eveniment.

© Copyright 2019 Team Zone - All Rights Reserved