Training & Team Building
Training & Team Building
     Discuţiile purtate în ultima perioadă cu manageri de resurse umane din mai multe companii mari (multinaţionale şi locale) ne-au relevat două aspecte importante legate de sesiunile de instruire: cursurile (achiziţionate) sunt, de cele mai multe ori, prea formale şi cu aplicabilitate practică restrânsă iar sesiunile de Team Building au tendinţa de a fi puţin prea "lejere". 
     În acest context am dezvoltat module de Team Building care includ părţi semnificative de teorie, alternate cu jocuri şi exerciţii în cadrul cărora participanţii, grupaţi pe echipe, experimentează şi pun în practică noţiunile teoretice asimilate. De fapt, la fel de bine le-am putea numi sesiuni de Training axate în principal pe învăţarea experienţială, cu multe jocuri de echipă care ajută la fixarea cunoştinţelor teoretice predate.
      Modulele realizate sunt centrate pe obiective majore, cum ar fi: comunicare, project management, negociere, conflict management, customer care, time management, ...
       Vă prezentăm în continuare câteva exemple de astfel de module, cu precizarea că putem dezvolta, la cerere, sesiuni centrate pe obiective specifice pe care vi le propuneţi.

Exemple de module de Training & Team Building
Detalii organizatorice
Locaţie         Sesiunile propuse sunt versatile, putând fi uşor adaptate locaţiilor "clasice" de Team Building, sălilor de curs din oraşul unde compania îşi desfăşoară activitatea sau, de ce nu, chiar la sediul acesteia. 

Participanţi   Numărul de participanţi este sensibil mai mic decât la evenimentele de Team Building, dar ceva mai mare decât la cursurile obişnuite, pentru a permite o bună interacţiune cu trainer-ii şi în acelaşi timp pentru a crea un mediu competitiv pentru echipele care se vor "înfrunta" în rezolvarea diverselor exerciţii. Numărul optim de participanţi este cuprins între 8 şi 25 de persoane.

Durată         Modulele pot avea o durată de una sau două zile, în funcţie de obiectivul ales, de nivelul la care se găsesc participanţii şi de gradul de aprofundare dorit. 

Materiale livrate

© Copyright 2019 Team Zone - All Rights Reserved
Raport sesiune instruire
Material filmat în format DVD 
DVD cu colecţia pozelor efectuate 
DVD cu site-ul evenimentului (descrieri, imagini şi filme)
Formular feedback online şi analiză feedback