Home
Despre noi
Team Building
Training
Contact
Training & Team Building
Team Building / Noţiuni teoretice
Alcătuirea modulelor
      Pornim de la obiectivele sesiunii de Team Building, selectăm abilităţile care se doresc a fi dezvoltate şi, având la dispoziţie o bibliotecă ce conţine peste 400 de exerciţii, dezvoltăm structura modulului, evitând cu uşurinţă exerciţii cunoscute sau deja efectuate. Pasul următor este adaptarea şi personalizarea exerciţiilor în acord cu profilul şi activitatea companiei Client. 
     Există şi situaţii în care se doreşte atingerea unor obiective specifice, de exemplu aplanarea unui conflict interdepartamental; dezvoltarea modulului de Team Building va necesita un nivel de discuţii detaliat, pentru a înţelege motivele care au generat conflictul, structura companiei, valorile acesteia, cultura organizaţională. 

Derularea sesiunii
         Sesiunile de Team Building pot fi livrate în limba română sau engleză. 
      Lucrăm cu echipe alcătuite din 8-12 persoane (componenţa  acestora  este facută  în  funcţie de obiectivele specifice propuse), care vor parcurge în competiţie structura de exerciţii. Fiecare echipă este îndrumată, observată şi supravegheată de un trainer. 
        La finalul evenimentului (sau după fiecare exerciţiu) are loc analiza interactivă a exerciţiilor derulate, sub forma unei dezbateri libere, informale, în grup. Vizând obiectivele stabilite iniţial, se vor discuta exerciţiile şi competenţele urmărite, comunicarea, aspecte legate de leadership, prezenţa spiritului de echipă, individ versus echipă, stadiile de dezvoltare a echipei. 
       Având în vedere competiţia în care s-a desfăşurat evenimentul, nu va lipsi festivitatea de premiere, unde se vor evidenţia, pe lângă echipa câştigătoare, atitudinile deosebite ale participanţilor (idei, “sacrificii” pentru echipă, implicare). 
       Întotdeauna avem pregătite versiuni alternative (backup) pentru situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile. 

Materiale livrate
© Copyright 2018 Team Zone - All Rights Reserved
Raport Team Building (obiective/competenţe/exerciţii/echipe/participanţi) 
Material filmat în format DVD 
DVD cu colecţia pozelor efectuate 
DVD cu site-ul evenimentului (descrieri, imagini şi filme)
Formular feedback online şi analiză feedback