Training & Team Building
Cursuri online
   Schimbarea a devenit constanta vremurilor noastre, iar tehnologia şi internetul au schimbat complet paradigma de relaţionare şi comunicare. Într-un context de adaptare deloc simplu, procesele de educaţie şi de instruire s-au transformat, migrând din clasă sau din sala de conferinţă în mediul virtual. În online. 
    Dintr-un loc fizic bine determinat, unde se desfăşura un curs, acum lucrurile se întâmplă pretutindeni. Oriunde pe glob unde se găseşte un om dornic de a creşte şi care are la dispoziţie un telefon şi acces la Internet. Schimbarea este dramatică şi va mai trece probabil ceva timp până când vom înţelege cu adevărat toate implicaţiile. 
     În ceea ce ne priveşte rămânem adepţii instruirii faţă în faţă, considerând că partea de emoţie a acestui tip de învăţare nu are cum să fie înlocuită.

     Luând toate acestea în considerare, este limpede că noul tip de învăţare, cel "la distanţă" vine puternic din urmă, având o sumă de avantaje:
•  Desfiinţează cumva barierele de timp şi spaţiu aducând laolaltă oameni de pe toate meridianele globului. 
•  Din cursurile online pe care le-am ţinut până acum am sesizat o implicare mai mare a cursanţilor, care, fiind într-un mediu ales de ei, sunt mai activi şi interacţionează mult mai natural cu trainer-ul. 
•   Din acelaşi motiv al zonei de confort, interactivitatea este mai mare decât la cursurile faţă în faţă. 
•  Mediul de învăţare este confortabil, fiecare cursant având posibilitatea să fie îmbrăcat comod, după bunul plac, poate să stea cum vrea şi unde vrea şi poate să facă o mulţime de alte lucruri care nu interferează neapărat negativ cu instruirea. 
•  Se diminuează şi zona de rigiditate academică, participanţii pot apela la modul "mute" sau fără video, liniştea în "sală" fiind asigurată la nevoie de opţiunea "mute all". 
•  Nu în ultimul rând, reduce drastic capitolul costuri - dispare transportul, cazarea, mesele, diurna, ... 

  Organizăm cursuri online şi webinarii având subiecte de interes din zona de comunicare, conflict management, time management, project management, leadership, change management, customer care, negociere, ...
     Derulăm atât cursuri destinate companiilor, cât şi module adresate persoanelor fizice.
   Avem în "bibliotecă" cursuri cu diverse preţuri (în funcţie de durată), dar şi webinarii gratuite, al căror program puteţi să îl găsiţi în continuare.
Detalii organizatorice
Platformă    Am ales să utilizăm platforma "Zoom" luând în considerare accesibilitatea, lipsa problemelor de natură tehnică, uşurinţa în utilizare şi un feedback excelent al participanţilor de până acum.
Participanţi   Am decis ca numărul de participanţi în sesiunile noastre de instruire online să fie cuprins între 15 şi 20 de persoane, pentru a păstra un grad mare de interactivitate.
Durată        Formatul standard al webinariilor pe care le organizăm are în vedere o durată de 2 ore, dar avem şi module cu durate mai lungi, pentru subiecte mai complexe.
Webinarii gratuite
Tehnici de comunicare - asertivitatea
Sâmbătă, 16 mai 2020, 17.00-19.00
Fie la serviciu, fie acasă, ne regăsim adesea în faţa unor cereri uşor abuzive pe care ne este greu să le respingem. 
Ce facem? Refuzăm abrupt, cu riscul de a deteriora relaţia sau ne stricăm ziua acceptând şi făcând ceva împotriva voinţei noastre? 

Ei bine, există şi o variantă asertivă de reacţie, care îţi permite să îţi spui politicos punctul de vedere şi să refuzi ceea ce ţi se cere fără a călca pe ego-ul celui de lângă şi fără a deteriora relaţia. 
Asertivitatea nu este o abilitate cu care ne naştem, ci o competenţă care se poate dobândi prin învăţare şi practică. 

Participarea este liberă, în limita celor 15 locuri disponibile. Accesul se va face în ordinea înscrierii. Pentru a-ţi rezerva un loc, te rugăm să te înscrii completând formularul de la adresa:
Ascultarea activă - VA FI REPROGRAMAT!
Sâmbătă, 23 mai 2020, 17.00-19.00
Trăim vremuri în care fiecare se trezeşte vorbind. Rezultatul firesc: o mulţime de zvonuri, anunţuri contradictorii, frânturi informaţionale, fake news, ... 
Cum ne păstrăm echilibrul şi sănătatea mintală? 
Cum separăm informaţia adevărată de zgomotul de fond? 
Cum înţelegem ce vor să spună de fapt cei de lângă noi? 

Răspunsul este simplu: ASCULTÂND. Activ. Conştient. Complet. Total. 
Este important de notat că la fel ca orice tip de abilitate, ascultarea activă se poate îmbunătăţi prin învăţare şi exersare. 

Participarea este liberă, în limita celor 15 locuri disponibile. Accesul se va face în ordinea înscrierii. Pentru a-ţi rezerva un loc, te rugăm să te înscrii completând formularul de la adresa:
Schimbarea: o monedă cu două feţe
Marţi, 26 mai 2020, 10.00-12.00
SCHIMBĂRILE se întâmplă. Cu voia noastră sau fără. Fie că ne place, fie că ba. 
Şi creionează realităţi la care ne este, de multe ori, dificil să ne ADAPTĂM
Vestea bună este că avem ÎNTOTDEAUNA posibilitatea de a alege modul în care vom fi influenţaţi de schimbare.

Răspunsul la schimbare ne împarte, cumva, în 3 categorii (după cum spune un anonim): 
"Those who let it happen. 
Those who make it happen. 
Those who wonder what happened." 

 
În acest webinar ne propunem să îţi arătăm că: 
• schimbările nu sunt deloc aşa de groaznice cum par la prima vedere; 
• poţi face parte din categoria celor care dirijează schimbarea; 
• o abordare educată a schimbării conduce la o adaptare rapidă la noua realitate; 
• poţi sesiza semnele discrete ale schimbării; 
• este simplu să prefigurezi ce urmează să se petreacă; 
• în fiecare schimbare se găseşte o sămânţă de oportunitate; 
• la orice schimbare ai şansa de a te evalua şi de a alege un nou drum; 
• puţin umor face minuni în "tratarea" oricărei schimbări.
© Copyright 2020 Team Zone - All Rights Reserved
Participarea este liberă, în limita celor 15 locuri disponibile. Accesul se va face în ordinea înscrierii. Pentru a-ţi rezerva un loc, te rugăm să te înscrii completând formularul de la adresa: