Home
Despre noi
Team Building
Training
Contact
Training & Team Building
Training / Cursuri online
   Schimbarea a devenit constanta vremurilor noastre, iar tehnologia şi internetul au schimbat complet paradigma de relaţionare şi comunicare. Într-un context de adaptare deloc simplu, procesele de educaţie şi de instruire s-au transformat, migrând din clasă sau din sala de conferinţă în mediul virtual. În online. 
    Dintr-un loc fizic bine determinat, unde se desfăşura un curs, acum lucrurile se întâmplă pretutindeni. Oriunde pe glob unde se găseşte un om dornic de a creşte şi care are la dispoziţie un telefon şi acces la Internet. Schimbarea este dramatică şi va mai trece probabil ceva timp până când vom înţelege cu adevărat toate implicaţiile. 
     În ceea ce ne priveşte rămânem adepţii instruirii faţă în faţă, considerând că partea de emoţie a acestui tip de învăţare nu are cum să fie înlocuită.

     Luând toate acestea în considerare, este limpede că noul tip de învăţare, cel "la distanţă", vine puternic din urmă, având o sumă de avantaje:
•  Desfiinţează cumva barierele de timp şi spaţiu aducând laolaltă oameni de pe toate meridianele globului. 
•  Din cursurile online pe care le-am ţinut până acum am sesizat o implicare mai mare a cursanţilor, care, fiind într-un mediu ales de ei, sunt mai activi şi interacţionează mult mai natural cu trainer-ul. 
•   Din acelaşi motiv al zonei de confort, interactivitatea este mai mare decât la cursurile faţă în faţă. 
•  Mediul de învăţare este confortabil, fiecare cursant având posibilitatea să fie îmbrăcat comod, după bunul plac, poate să stea cum vrea şi unde vrea şi poate să facă o mulţime de alte lucruri care nu interferează neapărat negativ cu instruirea. 
•  Se diminuează şi zona de rigiditate academică, participanţii pot apela la modul "mute" sau fără video, liniştea în "sală" fiind asigurată la nevoie de opţiunea "mute all". 
•  Nu în ultimul rând, reduce drastic capitolul costuri - dispare transportul, cazarea, mesele, diurna, ... 

  Organizăm cursuri online şi webinarii având subiecte de interes din zona de comunicare, conflict management, time management, project management, leadership, change management, customer care, negociere, ...
     Derulăm atât cursuri destinate companiilor, cât şi module adresate persoanelor fizice.
   Avem în "bibliotecă" cursuri cu diverse preţuri (în funcţie de durată), dar şi webinarii gratuite, al căror program vă stă la dispoziţie.
© Copyright 2023 Team Zone - All Rights Reserved