Home
Despre noi
Team Building
Training
Contact
Training & Team Building
Cursuri online / Metodologie
Platformă
    Am ales să utilizăm platforma "Zoom" luând în considerare accesibilitatea, lipsa problemelor de natură tehnică, uşurinţa în utilizare şi un feedback excelent al participanţilor de până acum.
Înregistrare
    Odată ales cursul la care vrei să participi, înregistrarea se face printr-un simplu clic şi prin completarea unui formular cu câteva date de identificare. La scurt timp după înscriere vei primi un email cu informaţiile necesare pentru conectarea la webinar şi datele necesare efectuării plăţii pentru curs.
    Plata se va efectua prin virament în contul bancar indicat, până la data începerii cursului. Imediat după transferul bancar vei primi confirmarea plăţii şi factura corespunzătoare.
Participanţi
    Am decis ca numărul de participanţi în sesiunile noastre de instruire online să fie cuprins între 15 şi 20 de persoane, pentru a păstra un grad mare de interactivitate. Accesul se face în ordinea înscrierii şi în situaţiile în care se depăşeşte numărul de locuri se va organiza un nou curs, la o dată cât mai apropiată, cu prioritate pentru persoanele care nu au putut să se înscrie la webinarul respectiv.
Durată
    Formatul 'standard' al webinariilor pe care le organizăm are în vedere o durată de 2 ore - 2 ore şi jumătate, dar avem şi module cu durate mai lungi, pentru subiecte mai complexe.
Tehnici de predare
Materiale livrate
Prezentări noţiuni teoretice
Costul webinarului include diploma de participare în versiune electronică şi o copie a materialului prezentat.
© Copyright 2020 Team Zone - All Rights Reserved
Dezbateri, discuţii
Studii de caz
Jocuri de rol
Exerciţii, teste, quiz-uri
Filme demonstrative